Η HP επανασχεδιάζει το χαρτοφυλάκιο των εκτυπωτών OfficeJet Pro


Η HP Inc. αποκάλυψε για την περιοχή EMEA μία νέα σειρά έξυπνων εκτυπωτών και εργαλείων εξοικονόμησης χρόνου, ειδικά σχεδιασμένων για μικρές επιχειρήσεις. 

 

Η νέα σειρά εκτυπωτών HP OfficeJet Pro χαρακτηρίζεται από αυξημένη νοημοσύνη και καινοτόμο σχεδιασμό παρέχοντα στους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων ένα σημαντικό εργαλείο για την επίτευξη των στόχων τους. 

 

Στα χαρακτηριστικά της νέας σειράς εκτυπωτών περιλαμβάνονται καταρχήν τα Smart Tasks, δηλαδή η δυνατότητα εξάλειψης επαναλαμβανόμενων εργασιών και ο συνδυασμός με μία mobile λύση που αυτοματοποιεί τις λειτουργίες σάρωσης. Με τον τρόπο αυτό τα αρχεία οργανώνονται έως και 50% ταχύτερα, παρέχεται η δυνατότητα εκτύπωσης διπλής όψης, προηγμένη σάρωση (σάρωση στο cloud και στο email) και δημιουργία επεξεργάσιμων εγγράφων με σάρωση από το τηλέφωνο ή τον εκτυπωτή. 

 

Παράλληλα, η νέα σειρά εκτυπωτών παρέχει ελευθερία εργασίας από οπουδήποτε μιας και η αποστολή εγγράφων για εκτύπωση ή σάρωση μπορεί να γίνει εύκολα από το κινητό, παρέχει αυξημένη ασφάλεια, μειωμένη κατανάλωση ενέργειας και ανακυκλώσιμα δοχεία μελάνης. 

 

Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί ότι η σειρά 9000 είναι κατασκευασμένη από ανακυκλωμένους εκτυπωτές και άλλα ηλεκτρονικά είδη, διαθέτει ανανεωμένη γυάλινη επιφάνεια slide-off από την οποία συλλέγεις εύκολα τα έγγραφα μετά τη σάρωση (μόνο στην σειρά 9000) ενώ η έξυπνη διαχείριση δίσκου εξόδου εμποδίζει τη διαρροή χαρτιού όταν ο δίσκος εξόδου 250 φύλλων είναι γεμάτος (μόνο σειρά 902X).

 

SEAN DAGEN PHOTOGRAPHY

H HP ανακοίνωσε επίσης, το τελευταίο χαρτοφυλάκιο HP Laser το οποίο περιλαμβάνει το HP Laser, το HP Laser MFP, το HP Color Laser και το HP Color Laser MFP, το μικρότερο έγχρωμο laser στον κόσμο. Η σειρές HP Laser 100, HP Laser MFP 130, HP Color Laser 150 και HP Color Laser MFP 170, θα είναι διαθέσιμες  στις χώρες της περιοχής EMEA από την 1η Ιουλίου. 

 

Από τις αρχές Ιουλίου, οι HP OfficeJet Pro 9010, 9013, 9020 και 9023 θα είναι διαθέσιμοι σε τιμές που θα ξεκινούν από τα 139 ευρώ.

 

 

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.