Η Samsung λανσάρει το νέο της προηγμένο tablet Galaxy Tab S6


Η Samsung Electronics προχώρησε στην ανακοίνωση του νέου της μοντέλου tablet, του Galaxy Tab S6, το οποίο σύμφωνα με την εταιρεία «εμπλουτίζει την εμπειρία χρήσης tablet και του Samsung οικοσυστήματος».

 

Καταρχήν, το νέο Galaxy Tab S6 συνοδεύεται από το επανασχεδιασμένο S Pen για περισσότερη δημιουργικότητα και παραγωγικότητα. Το νέο «πενάκι» ενσωματώνει λειτουργίες απομακρυσμένου ελέγχου και ασύρματης φόρτισης στοιχεία που προσφέρουν στους κατόχους του Tab S6 περισσότερες δυνατότητες και αυξημένο έλεγχο. 

 

Με ενσωματωμένες λειτουργίες BLE (Bluetooth Low Energy) απομακρυσμένου ελέγχου – μεταξύ των οποίων οι χειρονομίες «S Pen Air actions» για έλεγχο εφαρμογών, το S Pen επιτρέπει στους χρήστες να βγάλουν μια selfie ή να τραβήξουν ένα βίντεο, με εύκολο τρόπο, αλλά και να ελέγχουν τη δημιουργία περιεχομένου πολυμέσων, ακόμα και όταν το tablet δεν βρίσκεται στα χέρια τους. Επίσης, το S Pen διαθέτει δυνατότητα ασύρματης φόρτισης που υπόσχεται μέχρι και 10 ώρες διάρκεια χρήσης  μετά από φόρτιση μόλις 10 λεπτών. 

 

Επιπλέον, με το Galaxy Tab S6 η λήψη σημειώσεων είναι μια απλή υπόθεση. Οι χειρόγραφες σημειώσεις στην εφαρμογή Samsung Notes μετατρέπονται σε ψηφιακό κείμενο και αποθηκεύονται σε διάφορους τύπους αρχείων όπως το Microsoft Word, με ένα μόνο κλικ. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να κρατήσουν πρόχειρες σημειώσεις ή να σκιτσάρουν, ενώ παράλληλα βλέπουν βίντεο στην ίδια οθόνη, προσαρμόζοντας τη διαφάνεια παραθύρου του Samsung Notes, γεγονός που καθιστά το Galaxy Tab S6 ιδανικό για διαχείριση πολλαπλών, παράλληλων διεργασιών. 

 

Μια νέα και βελτιωμένη έκδοση του Samsung DeX  έχει συμπεριληφθεί στο Galaxy Tab S6, δίνοντας στους χρήστες την ευκαιρία να απολαύσουν μια απρόσκοπτη εμπειρία, παρόμοια με εκείνη ενός H/Y, για να μπορούν να εκτελέσουν πολλές ταυτόχρονες εργασίες. Το ανανεωμένο Book Cover Keyboard περιλαμβάνει το νέο πλήκτρο DeX, επιτρέποντας στους χρήστες την ενεργοποίηση και την απενεργοποίηση της λειτουργίας, με το πάτημα ενός κουμπιού. Το πληκτρολόγιο έχει βελτιστοποιηθεί για ενισχυμένη λειτουργικότητα, με την προσθήκη θήκης για το S Pen, βάση ελεύθερης γωνίας για στήριξη, επιφάνειας αφής και πλήκτρα νέων λειτουργιών.

 

Το Galaxy Tab S6 κυκλοφορεί με βελτιώσεις στην κάμερα, μεταξύ των οποίων η πρώτη διπλή κάμερα με Ultra Wide φακό της Samsung σε tablet, σε συμπαγές, λεπτό σώμα 5,7 χιλ., που είναι ελαφρύτερο και ευκολότερο στη μεταφορά. Η Ultra Wide κάμερα επιτρέπει στους χρήστες να αποτυπώσουν τον κόσμο, όπως ακριβώς τον βλέπουν, σε πεδίο προβολής 123 μοιρών, τόσο ευρύ όσο το ανθρώπινο μάτι. Την ίδια στιγμή, η Μονάδα Νευρωνικής Επεξεργασίας (Neural Processing Unit – NPU) διαβεβαιώνει τη λήψη φωτογραφιών επαγγελματικού επιπέδου με την αυτόματη εφαρμογή εφέ στα αντικείμενα.  

 

Επίσης, για πρώτη φορά σε tablet, η Samsung ενσωματώνει τον Αισθητήρα Δακτυλικού Αποτυπώματος πάνω στην οθόνη του Galaxy Tab S6, καθιστώντας την πρόσβαση στη συσκευή πιο βολική από ποτέ. Αυτή η ευκολία και άνεση διασφαλίζονται περαιτέρω από το Samsung Knox, την πλατφόρμα ασφαλείας της Samsung. Επιπρόσθετα, οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιήσουν στη στιγμή το Galaxy Tab S6 τους, πατώντας (tapping) δύο φορές στην οθόνη για να συνδεθούν και να ξεκινήσουν τη μέρα τους, γρήγορα. 

 

Το Galaxy Tab S6 εντάσσεται στο Οικοσύστημα συσκευών Galaxy της Samsung, με τη δυνατότητα να γίνει η πύλη μίας συνδεδεμένης εμπειρίας χρήσης, μέσω της οποίας οι χρήστες θα μπορούν να διαχειρίζονται τις συσκευές τους με την εφαρμογή SmartThings. 

 

Διαθέτει οθόνη διαγωνίου 10,5 ιντσών τεχνολογίας συνδυασμένη με τέσσερα ηχεία από την AKG με Dolby Atmos. Με αυτά σαν δεδομένα το Galaxy Tab S6 προσφέρει gaming υψηλής ποιότητας, μέσω του συνδυασμού γραφικών, ήχων και έξυπνου υλικολογισμικού, ενισχυμένο από συνεργασίες με κορυφαίες πλατφόρμες παιχνιδιών, όπως η Unity και η Unreal Engine. Ένας πανίσχυρος επεξεργαστής και το Game Booster με δυνατότητες ΑΙ ενισχύουν την εμπειρία παιχνιδιού στο Galaxy Tab S6 με βελτιωμένη συχνότητα καρέ ανά δευτερόλεπτο (FPS), μειωμένο «λαγγάρισμα» στην οθόνη, ταχύτερο χρόνο φόρτωσης κ.α. Χάρη στη συνεργασία της Samsung με την Discord , οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε νέες λειτουργίες live chat μέσω του Game Launcher, για να μπορούν να σχεδιάζουν τη στρατηγική της ομάδας καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

 

Το Galaxy Tab S6 διατίθεται στις αποχρώσεις Mountain Gray, Cloud Blue και Rose Blush. 

 

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.