Cryo Gel των Dalon Cosmetics και βάζουμε τα κιλά στον πάγο – Newsbeast


Καθώς ο καιρός γίνεται ολοένα και καλύτερος, η διάθεσή μας αρχίζει να χαλάει μιας και συνειδητοποιούμε πως έρχεται το καλοκαίρι, το κολύμπι στη θάλασσα και φυσικά η έκθεση του σώματός μας με μια πιο άνετη και ανάλαφρη ενδυμασία.

Χμ… υπάρχουν κιλάκια, υπάρχει τοπικό πάχος, υπάρχουν ψωμάκια, υπάρχει κυτταρίτιδα και όλα πρέπει να καλυφθούν.

Πως; Η γυμναστική αποδίδει αλλά πιθανώς χρειάζεται και κάτι παραπάνω, η σωστή διατροφή δεν επαρκεί από μόνη της, οπότε…τι;

Μην απογοητευόμαστε! Τώρα υπάρχει η λύση, για να βγούμε στην παραλία, γεμάτες αυτοπεποίθηση και να τραβήξουμε όλα τα βλέμματα πάνω μας.

Cryo gel από τα ελληνικά καλλυντικά Dalon Cosmetics!

Το νέο Cryo Gel σώματος των Dalon Cosmetics με κρυστάλλους μενθόλης, καφεΐνη και οργανικό πυρίτιο θα αποτελέσει το νέο trend του καλοκαιριού και θα μας χαρίσει το αποτέλεσμα που ονειρευόμασταν.

Το βασικό δραστικό του Cryo gel βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία, προάγει τη λιποδιάλυση κατά 22% και μειώνει έως 4.4cm από την περιφέρεια των γλουτών και έως 3.5 cm στην μέση μετά από μόλις 10 εβδομάδες καθημερινής χρήσης.

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε, είναι να απλώσουμε το αδυνατιστικό gel κάθε πρωί στους μηρούς, γοφούς και στην περιοχή της  μέσης κάνοντας ελαφρύ μασάζ.

Μας φαίνεται απίστευτο κι όμως είναι αληθινό! Το δοκιμάζουμε και βγαίνουμε στην παραλία να τους καταπλήξουμε όλους.

Cry Gel από τα Dalon Cosmetics & βάζουμε στον πάγο, το τοπικό πάχος.





Source link

Cali Dreamin, η νέα καλοκαιρινή συλλογή του ελληνικού fashion brand Salty Minds – Newsbeast


Φέτος υποδεχόμαστε το καλοκαίρι με την uber cool συλλογή του fashion brand Salty Minds «Cali Dreamin».

Η κοσμοπολίτικη California σε συνδυασμό με τα χρώματα του καλοκαιριού στάθηκαν πρωταρχική πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία μοναδικών σχεδίων.

Οι ηλιόλουστες απέραντες αμμώδεις παραλίες της, τα γοητευτικά άγονα τοπία της σε συνδυασμό με τους εξωτικούς φοίνικες και τις χρωματιστές σανίδες του σερφ, αναδύονται μέσα από την συλλογή.

Τα εξωτικά σχέδια σε συνδυασμό με την κομψότητα του χειροποίητου πλεκτού καθώς και την εξαιρετική ποιότητα των υφασμάτων θα σας χαρίσουν εμφανίσεις που κόβουν την ανάσα στην παραλία.

Η συλλογή του Salty Minds διατηρεί τις ισορροπίες μεταξύ κομψότητας και θηλυκότητας επενδύοντας σε fluo χρώματα, μεταλλικές υφές, νέον πινελιές και 90s vibes.

Η νέα συλλογή του Salty Minds είναι εδώ για να σας φέρει στο μυαλό άρωμα καλοκαιριού και να γίνει μέρος των καλύτερων καλοκαιρινών σας αναμνήσεων, μέσα και έξω από το νερό.

Ανακαλύψτε τα και κάντε τη διαφορά στο επόμενο beach look σας!

saltymindsswim

 

 saltymindsswim

 

saltymindss.com

Email: [email protected]





Source link

Τρία πράγματα στο σεξ που δεν αρέσουν στους περισσότερους άνδρες – Newsbeast


Όσο καλή και αν είναι η χημεία και η σχέση ενός ζευγαριού, κάποιες φορές μπορεί να χαλάσει η στιγμή στο σεξ από μια λεπτομέρεια.

Υπάρχουν κάποιες συμπεριφορές, για παράδειγμα, που σύμφωνα με έρευνες δεν αρέσουν στους περισσότερους άνδρες κατά τη διάρκεια του σεξ.

Άμα θέλετε να μάθετε τι αρέσει περισσότερο στους άνδρες κατά τη διάρκεια του σεξ, δεν έχετε παρά να κλείσετε ένα ραντεβού με μια ερωτική athens escort!

Η… επιθετικότητα

Κι όμως οι περισσότεροι άνδρες θέλουν να έχουν ελαφρώς το πάνω χέρι χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε θέλουν οι γυναίκες να παίρνουν πρωτοβουλίες.

Διαβάστε τη συνέχεια στο baby.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Source link

Τα αντιβιοτικά αμέσως μετά τη γέννα μειώνουν σχεδόν στο μισό τις λοιμώξεις


Την καθιέρωση της χορήγησης αντιβιοτικών σε νέες μητέρες αμέσως μετά τη γέννα προτείνουν Βρετανοί επιστήμονες, μετά τα αποτελέσματα έρευνας που δείχνει πως πολλές γυναίκες θα μπορούσαν έτσι να αποφύγουν τις επώδυνες και δυνητικά επικίνδυνες λοιμώξεις.

Οι ειδικοί υποστηρίζουν πως η χορήγηση αντιβιοτικών μετά τη γέννα μειώνει σχεδόν στο μισό αυτές τις λοιμώξεις, ιδίως για όσες γυναίκες γεννούν το μωρό με υποβοηθούμενο τοκετό, κυρίως με εμβρυουλκό ή βεντούζα, που μπορεί να μεταφέρουν μικρόβια.

Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, με επικεφαλής την καθηγήτρια Μάριαν Νάιτ, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο ιατρικό περιοδικό «The Lancet», όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ επικαλούμενο τις βρετανικές εφημερίδες Guardian και Telegraph, έκαναν κλινική μελέτη σε 27 μαιευτήρια με 3.420 γυναίκες, χωρισμένες τυχαία σε δύο ομάδες, εκ των οποίων η μία (1.715) πήραν αντιβιοτικό αμέσως μετά τον τοκετό, ενώ η άλλη (1.705 γυναίκες) πήραν ψευδοφάρμακο (placebo).

Διαπιστώθηκε ότι κατά τις επόμενες έξι εβδομάδες μετά τον τοκετό μόνο μία στις δέκα γυναίκες (11%) από όσες είχαν πάρει αντιβιοτικό (αμοξυκιλλίνη) έπαθε λοίμωξη, ενώ το ποσοστό ήταν σχεδόν διπλάσιο (19%) μεταξύ των γυναικών που είχαν πάρει το εικονικό φάρμακο. Μεταξύ όσων γυναικών έπαθαν κάποια λοίμωξη, υπήρξε μείωση 56% στις επικίνδυνες περιπτώσεις σήψης στην ομάδα των αντιβιοτικών (0,6%) σε σχέση με τη δεύτερη ομάδα (1,5%).

Συνολικά και σε μεγαλύτερο βάθος χρόνου, η χρήση αντιβιοτικών ήταν μικρότερη στην πρώτη ομάδα, καθώς στη συνέχεια λιγότερες γυναίκες χρειάστηκαν αντιβιοτικά, σε σχέση με εκείνες της δεύτερης ομάδας. Εκτιμήθηκε ότι για κάθε 100 επιπρόσθετες δόσεις αντιβιοτικών ως προληπτικό μέτρο μετά τη γέννα, 168 δόσεις αντιβιοτικών θα μπορούσαν αργότερα να αποφευχθούν λόγω λιγότερων λοιμώξεων. Υπολογίσθηκε ότι αν υιοθετείτο πολιτική καθολικής χορήγησης αντιβιοτικών αμέσως μετά τον τοκετό, θα επιτυγχανόταν μια μείωση κατά 17% στη συνολική χρήση τους από τις νέες μητέρες.

«Αυτά τα ευρήματα αναδεικνύουν την επείγουσα ανάγκη να αλλάξουμε τις τρέχουσες οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για τα αντιβιοτικά, καθώς και άλλων οργανισμών, που δεν συνιστούν την προληπτική χρήση ρουτίνας των αντιβιοτικών στους υποβοηθούμενους τοκετούς» δήλωσε η δρ Νάιτ.

Οι λοιμώξεις μετά τη γέννα αποτελούν σοβαρή αιτία ασθενειών και πρόωρου θανάτου. Σχεδόν μία στις πέντε γυναίκες παθαίνει κάποια λοίμωξη μετά από υποβοηθούμενο τοκετό. Στις ανεπτυγμένες χώρες τέτοιες λοιμώξεις ευθύνονται για περίπου το 5% των θανάτων μητέρων.

Το Βασιλικό Κολλέγιο Μαιευτήρων και Γυναικολόγων της Βρετανίας αναμένεται να αναθεωρήσει έως το τέλος του 2019 τις συστάσεις του μετά τη νέα έρευνα.





Source link

Μάφινς με ντομάτα και τυρί – Newsbeast


Υλικά για 6 άτομα

  • 200 γραμμάρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (φαρίνα)
  • 1 κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερ
  • 2 κουταλιές της σούπας σπορέλαιο
  • 1 κουταλιά του γλυκού αλάτι
  • 1 ντομάτα κομμένη σε κύβους
  • 2 αβγά
  • 100 γραμμάρια γάλα
  • 150 γραμμάρια τυρί κρέμα
  • 3/4 φλιτζανιού ρεγκάτο τριμμένο
  • ζαμπόν και μπέικον ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

  1. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς. Χτυπάτε τα αβγά με το γάλα και το τυρί κρέμα.
  2. Βάζετε το λάδι και προσθέτετε τα τυριά και το αλεύρι με το μπέικιν καθώς και τα υπόλοιπα υλικά.
  3. Μοιράζετε σε ελαφρά λαδωμένες θήκες για μαφιν ή κεκάκια.
  4. Ψήνετε στους 180 στον αέρα για 20 λεπτά.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Source link

Σέσκουλα με αβγά – Newsbeast



Υλικά για 2 άτομα

  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • 1/2 κιλό φρέσκα σέσκουλα ή σπανάκι
  • 2-3 μεγάλα μανιτάρια, κομμένα σε χοντρές φέτες
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
  • 1 – 2 αβγά

Εκτέλεση

  1. Κόβετε την παχιά, σκληρή πλευρά των φύλλων από τα σέσκουλα. Κόβετε τα μανιτάρια σε 1 εκ πάχος και τα βάζετε σε ένα μπολ.
  2. Προσθέτετε τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια μαζί με τα μανιτάρια στο μπολ. Κόβετε τα υπόλοιπα σέσκουλα σε 1,5 εκ πάχος λωρίδες.
  3. Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι, με καπάκι σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία.
  4. Προσθέτετε τα κρεμμύδια, το κόκκινο μέρος από τα σέσκουλα και τα μανιτάρια.
  5. Σοτάρετε για περίπου 4 έως 5 λεπτά, μέχρι τα κρεμμύδια να γίνουν διάφανα και τα μανιτάρια να είναι λίγο καφέ στις άκρες και να έχουν αρχίσει να βγάζουν τα υγρά τους.
  6. Προσθέτετε τα πράσινα φύλλα από τα σέσκουλα κομμένα σε φέτες στο τηγάνι.
  7. Χρησιμοποιήστε λαβίδες για να γυρίσετε τα φύλλα πάνω στο τηγάνι.  Πασπαλίστε με αλάτι και πιπέρι.
  8. Σπάτε 2 αβγά μέσα στο μείγμα με τα σέσκουλα. Χαμηλώνετε τη φωτιά σε χαμηλή για 3 έως 4 λεπτά.
  9. Όταν ψηθεί το ασπράδι, αποσύρετε το τηγάνι από τη φωτιά και χρησιμοποιείτε μια σπάτουλα για να μεταφέρετε τα αβγά και τα σέσκουλα σε ένα πιάτο για σερβίρισμα.
  10. Σερβίρετε αμέσως. Κόβετε τους κρόκους των αβγών, έτσι ώστε οι κρόκοι να τρέξουν πάνω από το σέσκουλα και τα μανιτάρια σαν σάλτσα.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR





Source link

Τραγανή παστουρμαδόπιτα – Newsbeast



Υλικά για 6 άτομα

  • 10 φύλλα κρούστας
  • Παστουρμάς σε φέτες λεπτές
  • Πικάντικο κασέρι σε φέτες
  • Φρέσκια ντομάτα σε φέτες
  • Λάδι

Εκτέλεση

  1. Αλείφετε το ταψί με λάδι και απλώνετε τα μισά φύλλα που έχετε λαδώσει.
  2. Στρώνετε μια σειρά φέτες κασέρι, πάνω μια στρώση παστουρμά συνεχίζετε με φέτες ντομάτας αλατισμένες και τελειώνετε με μια στρώση κασέρι.
  3. Τέλος σκεπάζετε τη πίτα με τα υπόλοιπα λαδωμένα φύλλα και χαράζετε.
  4. Βρέχετε την επιφάνεια με λίγο νερό και ψήνετε στους 180 βαθμούς για 30 λεπτά.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR





Source link

Αρνίσια παϊδάκια με ελιές και αγκινάρες – Newsbeast



Υλικά για 4 άτομα

  • 12 αρνίσια παϊδάκια
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κόκκινο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 400 γραμμάρια ντομάτες κομμένες σε κύβους
  • 3 κουταλιές της σούπας ελιές Καλαμών
  • 4 κουταλιές της σούπας πράσινες γεμιστές ελιές με πιπεριά
  • 50 γραμμάρια λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες
  • 150 γραμμάρια ψητές κόκκινες πιπεριές στραγγισμένες
  • 100 γραμμάρια αγκινάρες τουρσί στραγγισμένες
  • Φύλλα μαϊντανού

Εκτέλεση

  1. Ζεσταίνετε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι σε δυνατή φωτιά.
  2. Μαγειρεύετε τα παϊδάκια 4- 5  λεπτά από κάθε πλευρά.
  3. Χαμηλώνετε την εστία στο μέτριο. Σοτάρετε το κρεμμύδι στο τηγάνι ανακατεύοντας για 5 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσει.
  4. Προσθέτετε τις ντομάτες, τις πιπεριές ψιλοκομμένες, τις ελιές, τις αγκινάρες, τις λιαστές ντομάτες και μαγειρεύετε, ανακατεύοντας ανά διαστήματα, για 3 λεπτά.
  5. Ξαναβάζετε τα παϊδάκια στο τηγάνι και μαγειρεύετε για 2 λεπτά.
  6. Πασπαλίστε με μαϊντανό και σερβίρετε.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR





Source link

Σνίτσελ γαλοπούλας με κρέμα γάλακτος και μανιτάρια – Newsbeast



Υλικά για 2 άτομα

  • 500 γρ. φιλέτο από στήθος γαλοπούλας (ή κοτόπουλου), κομμένα σε φέτες
  • 150γρ. μανιτάρια κομμένα σε φέτες
  • 2 αβγά
  • Φρυγανιά τριμμένη
  • 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά σούπας ρίγανη φρέσκια
  • 200ml κρέμα γάλακτος
  • ½ φλιτζάνι λευκό κρασί
  • 1/3 κουταλιά γλυκού μοσχοκάρυδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Αλατοπιπερώνετε τα φιλέτα.
  2. Τα περνάτε από το αβγό και μετά από την τριμμένη φρυγανιά και τα τηγανίζετε σε σιγανή φωτιά περίπου για 15 λεπτά.
  3. Μόλις ροδοκοκκινίσουν και δείτε ότι έχουν ψηθεί σβήνετε το φαγητό με το κρασί.
  4. Προσθέτετε τα μανιτάρια, την κρέμα γάλακτος, τη ρίγανη και το μοσχοκάρυδο και μαγειρεύετε μέχρι να πήξει η σάλτσα.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR





Source link

Μους σοκολάτας με τυρί κρέμα – Newsbeast



Υλικά για 6 άτομα

  • 450 γραμμάρια τυρί κρέμα, μαλακό
  • 112 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
  • 1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
  • 160 γραμμάρια γλυκόπικρη σοκολάτα τεμαχισμένη
  • 160 γραμμάρια σοκολάτα γάλακτος τεμαχισμένη
  • ½ ποτήρι κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά για σαντιγί
  • ¼ φλιτζάνια σκόνη κακάο χωρίς ζάχαρη, για πασπάλισμα

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μεγάλο μπολ, χτυπάτε το τυρί κρέμα για 1 λεπτό, μέχρι να μαλακώσει.
  2. Προσθέτετε ζάχαρη άχνη και χτυπάτε ξανά. Προσθέτετε το εκχύλισμα βανίλιας και ανακατεύετε ξανά.
  3. Λιώνετε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί και αφήνετε να κρυώσει λίγο.
  4. Με το μίξερ σας σε αργή ταχύτητα, προσθέτετε τη σοκολάτα στο μείγμα από το τυρί κρέμα και ανακατεύετε αργά.
  5. Σε άλλο μπολ χτυπάτε την κρέμα γάλακτος σε σφικτή σαντιγί. Στην συνέχεια ανακατεύετε απαλά με το σοκολατένιο μείγμα.
  6. Βάζετε το μείγμα μέσα σε ποτήρια και αποθηκεύετε στο ψυγείο για 2 ώρες.
  7. Σερβίρετε πασπαλίζοντας κακάο.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR





Source link